Happy, I'm so happy...

Jag klarade tentan!!! Känns otroligt skönt att inte behöva göra den igen, det var faktiskt inte vidare roligt. Får ta och fira lite extra till helgen. Imorgon ska vi först ut och käka på Grand Hotel, de har halva priset på både dryck och middag. Sånt gillar studentplånboken:) Och sen blir det vidare för ett glas med Jennifer som äntligen hälsar på i HBG. Lördag blir också lite utgång, det är ju någon som fyller år. Hmm, jag undrar vem det kan vara ;) Ser iaf framemot lite skumpa!

Ciao ciao 


Happy Easter

Ojoj nu var de väldigt längesen jag skrev någonting, har inte haft orken antar jag. För ca två veckor sedan skrev vi vår, förhoppningsvis, sista tenta på den här utbildningen. För att fira det och passa på att vila upp oss inför Magisteruppsatsen tog jag och Pia vårt pick och pack och åkte till Stockholm. Andreas och Erik var så snälla att vi fick bo hos dem, 4 personer i en etta är inte dåligt! Vi kom fram vi lunchtid på onsdagen, Andreas hämtade oss och tillsammans åkte vi till Ulla Winblad och åt lunch. Efter det åkte vi bort till tvillingarna, där jag och Pia var hela eftermiddagen!
På kvällen blev det finmiddag för att fira Erik som precis fyllt år. Massa god mat och riktigt goda viner!
Lyckligtvis så ramlade både CSN och lön in den 25:e, vilket gjorde att vi hann med lite shopping! Hela förmiddagen gick dock åt att springa i alla olika H&M butiker vi hittade, men deras nya kollektion var slut redan vid 11.30, så det blev inget därifrån. Vid lunchen träffade vi Fredrik och Andreas på en restaurang, även då med god mat och gott vin! Efter det var det åter dags för oss att försöka göra av med pengar! Mitt största köp blev ett par nya skor!!
På fredagen pluggade vi faktiskt lite, tro det eller ej, sen  begav vi oss ut för lunch och ytterligare shopping. Kvällen tillbringades på Vapiano i Gamla stan med Jennifer, en mycket trevlig kväll. Vi gick vidare till en liten bar, också i Gamla Stan, och där ser vi en kille från Australien som brukade jobba på vår favoritrestaurang. Världen e bra liten ibland.
Lördagen innebär en fyra timmar lång tågresa tillbaka till Skåneland, vi var nämligen bjudna på fest i Kristianstad.
Veckan därefter har bestått av plugg, nu kan vi inte gömma oss från uppsatsen längre. Den ska förövrigt handla om Employer Branding, så om någon har några bra åsikter om detta, Feel free to tell!
Påsken har varit lugn, i kväll och i morgon blir det jobbet för min del.
GLAD PÅSK!!

RSS 2.0