Münich airport

Sitter just nu på flygplatsen i Munchen och väntar på mitt connecting flight till Belgrad. Att jag i morse var uppe med tuppen är verkligen ingen överdrift, 02.45 ringde min väckarklocka. 03.50 satt jag på båten till Helsingör och sendan vidare med tåg till Kastrup. Behöver jag säga att jag slocknade som en klubbad säl på flyget?! Nu sitter jag och äter lite frukost och dricker en kaffe, börjar sakta men säkert bli människa!
Adios

Homestyling

Börjar äntligen få lite ordning i lägenheten, känner dock att jag inte vill lägga ner för mycket energi och pengar så jag inte ska bo här så länge.
NSå här mycket gå in i en liten Ford Ka.
Min sovrumsdel
Hallen
Resten av rummet
Köksdelen
Badrummet
Har knäppt bilderna med mobilkameran, därav kvalitén.

Sick and tired of being poor

NU börjar jag blir riktigt irriterad, på CSN alltså. Det var över en månad sedan jag skickade in mina första papper till dem. Fick efter ca 3 veckor reda på att jag var tvungen att komplettera med vissa uppgifter. Jaha ok tänkte jag, och skickade in det elektroniskt. Efter en dag ringde jag CSN för att kolla så att allting kommit in ordentligt, ja det hade det men de kunde ju inte öppna filen, nähe. Min fråga var ju då om de inte tyckte att det vore bra att informera mig om det så jag kunde göra om det. Jo- fick jag till svar men att handläggningstiden är på 3-4 veckor. De menade alltså att jag skulle vänta ytterligare 3 veckor innan jag fick reda på att de inte ens kunde se mina kompletteringsuppgifter. Bestämde mig därför att skicka in det med postverket, eftersom CSN tydligen inte kan öppna vare sig  word eller pdf filer. Vafan. Ringde häromdagen igen för att kolla att det kommit in ordentligt den här gången, och det hade det. Jaha va bra tänkte jag och frågade när jag skulle få mina pengar. Ja jo handläggarna hade ju inte börjat titta på mitt ärende än. De har ju mycket att göra så här års. Man kan ju tycka att om de vet om att de har mycket att göra borde de anställa fler eller omprioritera, men icke, istället berättar de för mig att de minsann kommer att få arbeta övertid tills april. Fast vad hjälper det mig liksom, jag får ju ändå inga pengar. Jag kan bara konstatera att jag är måttligt trött på CSN och deras byråkratiska arbetssätt.


Förövrigt är jag inte alls bitter, utan väldigt tillfreds. Skolan går bra och jag har ett jobb att gå till, så jag får ju iaf lön denna månad! Ikväll blir det söndagsmiddag med Anna och Pia.

With Love


Dry spell

Hmm, nu var det bra längesen jag bloggade, vilket kan bero på att det inte händer så himla mycket just nu. Var i och för sig i Åhus med Pia i helgen. Det var väldigt trevligt! Annars är det mest plugg och jobb som gäller, och träning. Här satsas på beach 2012!!
Idag ska jag åka till IKEA och handla ett köksbord och kanske lite lite pill :) När allting har kommit upp ska jag knäppa lite bilder och visa hur det ser ut här.
Nu är det träning som gäller och sen lunch och shopping på IKEA.
Ikväll blir det tapas med babsen!
Adios

RSS 2.0