Tapas, studies, wine

Hmm, de senaste dagarna har varit rätt lugna och händelselösa. Har haft väldigt mycket att göra i skolan, vi har våra midterm exams denna och nästa vecka. Jag har iof bara en midterm så jag ska inte klaga. Men å andra sidan flera rapporter som ska vara klara till veckan. I fredags satt jag och Linn från 8 till 18 och skrev. På kvällen hade vi gjort oss förtjänta av lite god mat(tapas) och lite vin. Kvällen slutade med en spontan utgång och blev en väldigt rolig kväll. Lördagen var inte lika rolig, var väl en aning bakis och mitt huvud ville inte riktigt hänga med i svängarna. Men jag hade bestämt att jag skulle åka till ett köpcentrum och kolla om det fanns någon barnvagn till Fredrik och Karro. Seg som jag är förklarar jag ju inte att det inte var jag som skulle ha den utan bara pratar på, så när damen i affären frågar "when are you due" står jag som ett frågetecken innan jag kopplar att hon frågar när jag ska föda...jaja så kan det gå. Tyvärr så hade de inte den vagn som de ville ha.
På eftermiddagen kom Linn förbi och vi fortsatte vår rapport, gick lite långsammare än vad det gjort på fredagen, Men vi är nästan helt klara så idag hinner vi med en sväng ner på stranden!
Kisses

Heaven on earth

Då har jag besökt paradiset. Vi åkte upp till Whitsunday i fredags, flög från Sydney till Brisbane och från Brisbane till Mackay. I Mackay väntade vi på bussen som skulle ta oss till Arlie Beach. Mackay kan vara en av världens tråkigaste städer, fanns verkligen ingenting att göra där och det blev inte bättre av att bussen var försenad en timme.
Det var en klar skillnad när vi kom till Arlie Beach, med liv och rörelse och ett helt underbart vatten.
På kvällen njöt vi av att ha semester med god middag och lite vin!
På fredagen var det dags för oss att åka ut med Wings 2 i tre dagar.
Sen var det dags för lite snorkling och ett dyk!
En toppen första dag. På kvällen lade vi till och tittade på solnedgången, åt middag, drack lite vin och tittade på den mest fantastiska stjärnhimlen jag någonsin sett. Trodde inte att det fanns så mycket stjärnor i himlen.
Dag två började redan kl 06.00, då seglade vi i väg till en ny ö för att snorkla och dyka. Efter det styrdes kosan mot Whitehaven Beach. Låter bilderna nedan tala för sig själva.
Efter ett par timmar på Whitehaven var det dags att segla till en ny plats för natten. Vi njuter av ett glas vin i solnedgången!
Här är gänget som tog väldigt bra hand om oss!
Sista kvällen på land träffade vi alla på en bar och festade lite tillsammans, utan sjöben:)

Happy Birthday

Idag fyller en Storfavorit hela 24 år. Grattis!
'

Whitsundays

Sen vi kom hem från Byron har skolan ockuperat all vår tid, har hunnit med att skriva färdigt en uppsats på 30 sidor och hållit en muntlig presentation på 1,5 timme, så lite studier blir det här också ;) Men jag säger som pappa, just nu går jag mer i livet skola! Nu börjar det återigen bli dags för lite semester, denna gång bär det av till Whitsundays. Vi ska vara borta i 5 dagar och tre av den´m kommer att tillbringas på en katamaran och segla runt bland öarna. Tyvärr har jag blivit förkyld så det kommer inte att bli någon dykning för mig´, men snorkling kommer det garanterat att bli!
Kommer inte att ha med mig datorn nu i helgen så det får bli en uppdatering när vi kommer hem igen!
See you
Här är ett litet smakprov på hur det ser ut.

Byron pics

Här kommer ett smakprov på vår helg i Byron

Goodbye Byron Ba(b)y

Då lämnar vi Byron för denna gång :( Har haft det helt underbart och vill verkligen inte åka tillbaka till kalla(?) Manly och förpliktelser. Men vi åker ju till ett annat paradis på fredag så jag ska väl kunna stå ut i ett par dagar:) Ska försöka ladda upp lite bilder när jag kommer hem.
Kisses

Welcome to Paradise

Två dagar har gått och vi har det toppen. Vädret är underbart varmt och vattnet tillräckligt varmt för att bada. Båda dagarna har tillbringats på stranden, man måste ju passa på att jobba på brännan:) Igår kväll hade vi BBQ vid stranden, åt god mat, spelade spel och drack alldeles för mycket vin. Sen gick vi vidare till en bar med livemusik, vi hade en toppen kväll!
I kväll väntas det tacos och sen utgång igen.
Hoppas ni har det lika bra som jag har det!!

Roadtrip

Halvvägs till Byron Bay. Än så länge har vi hunnit med Linns Hemgjorda köttbulls mackor, haft allsång och billekar. Innan vi är framme hinner vi nog med ett stop på Mc.
Och sen när vi kommer fram blir det ett möte med allas vår vän Stanley - läs bag in box vin.
Kisses

Byron Bay

Idag drar vi, nar skolan slutat, till Byron Bay. Vi har hyrt en minibuss och ska pa riktig familjesemester. Ska bli kul att se hur det ar att kora pa fel sida av vagen. Vi har aven - las Cecilia & Linn, gjort matsack att ta med i bussen.

Kommer att ha min dator med sa forhoppningsvis kunna uppdatera lite under tiden.

So long!


Party like rockstars & lay like vegetables

Ja det blev väl kanske inte så mycket plugg i helgen som jag räknat med. Lördagen var vi väldigt produktiva, satt hela dagen. Sen kom vi på t anken att det hade ju varit gott med lite vin, det är ju faktiskt lördag, så Linn och Cecilia tog på sig löparskorna och sprang och köpte två boxar Stanley och sen vart det utekväll för hela slanten! Vilket ledde till att söndagen blev en slappar dag. Gjorde ett tappert försök till att plugga men lyckades inte särskilt bra. Det blir till att ta igen det idag ist, ska vara i skolan ända till 18.
XOXO

The calm before the storm

Ok, stormen har visserligen redan anlänt till Manly. De två senaste dagarna har det blåst och regnat så mycket att Helsingborg bleknar i jämförelse.  Då det är tråkigt väder kan man ju lika gärna plugga...med andra ord har den senaste veckan varit mycket lugn. Om man bortser från två vinkvällar:)
Har inte så mycket mer att skriva om så jag lägger upp några bilder på vår lägenhet.
Mitt och Cecilias rum precis när vi flyttat in, innan vi hann vara på IKEA:) Sängen med den rutiga filten är min.
Emma och Pias rum efter vi varit på IKEA och köpt matchande laka - AKA- de billigaste!
Vårt vackra kök

PS. Till Pappa,
Så här ser en bedbug ut:
Dessa små djur är ca 4mm långa och 2,5mm breda. De livnär sig på vårt blod och det ska tydligen klia väldigt mycket om de biter.

Live well, die poor

Från och med igår är det min nya filosofi. Tack vare den hade vi en väldigt trevlig kväll ute, och om någon har åsikter om att gå ut på en söndag så försvarar jag det med att det var en public holiday idag :) Idag har vi varit inne i Sydney och firat Johan som fyller år idag. Grattis!
Nu är det dags att sova då vi börjar tidigt i morgon.
Sleep tight and don't let the bedbuggs bite

Bankarota

Då är pengarna officiellt slut.
Skit också.

Tonights gonna be a good night

Veckan har återigen bara rusat förbi. Skolan har kommit igång och vi har haft fullt upp. Var ut en sväng i tisdags och dansade bort natten:) Nu är klockan 01.15 och jag har precis kommit hem från ännu en trevlig kväll. Vi har nämligen varit och ätit tapas och druckit drinkar. Sen vidare ut för fler drinkar.
Nu är det sängen som väntar. Sov gott!

RSS 2.0