Picture of you

Har inte hänt så mycket så jag passar på att lägga upp lite bilder från helgen

Long time no see

Sorry för dålig uppdatering. Veckan har återigen bara rusat förbi. Har Hunnit med att avsluta en av kurserna, nu är det bara tre kvar. Konstigt, det känns som vi precis börjat här. Vi har också hunnit med att åka in till Sydney på lite sightseeing, var på Paddy's Market i Chinatown, de hade en massa krimskrams så det blev inte så mycket shoppat. Sen fortsatte vi till Darling Harbour och åt lunch, och sen vidare ner till området the Rocks där vi tog en fika. Mycket mysig dag! På kvällen var vi bjudna på 31års kalas, kvällen börjades på ett nytt ställe. En pianobar här i Manly, kände oss otroligt sofistikerade där vi satt med vår glas mousserande, haha. Sen fortsatte kvällen på vårt stamställe, Shore Club. Toppen kväll helt enkelt!
Lördag=stranden med Linn och Ullis. Middag på ett Tapas ställe, gott och trevligt!
Kisses

Going up

Nu börjar allt ordna upp sig. Har hittat boende när vi inte längre får bo kvar i lägenheten här i Manly. Har hittat ett bra sätt att skicka hem alla överflödiga grejor på, som inte kostar en förmögenhet och det verkar som att jag kommer att ha ett jobb när jag kommer tillbaka till Sverige. Måste ju tjäna ihop lite pengar så jag kan betala av mitt 'pappalån'. Det enda som inte är riktigt klar är ju var jag ska bo när jag kommer hem, men tror stenhårt på att det kommer att lösa sig! Nu har vi ca två veckor kvar i skolan och efter ytterligare någon vecka har jag min sista exam och den 19 december lämnar vi Australien för denna gången. Jag har en känsla av att jag kommer att åka tillbaka dock! När vi lämnar Australien åker vi direkt till Thailand för tre veckor av de tre S:n. (För er om inte är turismare innebär det Sea, Sun, Sand). Landar i Danmark den 12 januari och planen är då att kasta mig på första bästa flyg mot Stockholm och Arlanda. Så om någon känner sig manad att hämta mig vore jag väldigt tacksam :) Hade tänkt lägga upp lite bilder men den ikonen som man gör det med har försvunnit på min dator. Ha de gött!

Rock bottom

Livet känns inget roligt just nu. Vet inte varför, det borde ju vara toppen. Orkar inte engagera mig i nått just nu.

Feeling sorry for myself

Jag är förkyld, inte jättemycket men tillräckligt för att jag ska tycka synd om mig själv. Något av det värsta jag vet är att sova med öppen mun, det är nog därför jag tycker det är så jobbigt att vara förkyld. Förhoppningsvis går det över snart :)
Ikväll är vi ca 20 pers som ska gå ut och äta. Vi har bokat bord på ett jättemysigt Thaiställe där man tar med sig sitt eget vin = billigt får se om det blir lite utgång efter det. Dansa bort snuvan kanske funkar bra.
Kiss kiss hug hug

Recap

Det var meningen att det skulle ha varit en text till den förra bilden, men den ville tydligen inte komma med. Har ju lovat att lägga upp lite bilder så här kommer några från veckan som gått!
I tisdags så hade jag och Linn picnic vid stranden, det blev cesarsallad, vin, kex, melon, päron och lite chips. Efter en stund kom Sara och joinade.

På torsdagskvällen var det dags för auktion på skolan. De som ville fick ställa upp med olika talanger och sedan fick publiken bjuda på dem, pengarna som kom in gick till välgörenhet. Det högsta budet som kom in var på 1300 AUD, ca 9000 sek, och var ett nytt rekord på skolan. Efteråt gick vi ner till Manly och festade vidare.
Det var Teenage Mutant Ninja Turtles som fick det högsta budet!
Vi valde att bara titta på!
Själv hade jag nya skor på mig och man kan ju säga att de skavde lite. Här i Australien ger dem dig då plåster som matchar skorna ;)

I fredags hade jag och Linn styrt upp en picnic igen, fast med lite fler gäster :) Blev en mycket trevlig kväll där alla fick B.Y.O. Slutligen hamnade vi på Shore club och dansade hela natten!

Lördagen blev väldigt lugn med sol och bad och sen the Holiday och Ben & Jerry's på kvällen. En riktig tjejkväll, kan verkligen rekommendera the holiday om man vill ha lite ögongodis att titta på.

Igår var jag uppe med tuppen och pluggade i ett par timmar. Sen hade Linn och jag fått för oss att vi skulle hyra cyklar och cykla till en ny strand. Men det var för dyrt, får bli en annan gång. Istället så valde vi att gå upp till Nationalparken, när vi började gå så insåg vi att det kanske inte var en sådan bra ide då det var över 30 grader varmt ute, men sagt och gjort så vandrade vi upp. När vi kom ner igen så blev det ett svalkande dopp i havet! Det är så underbart att bo vid ett varmt och skönt hav.
Hope you enjoyed!

Annoying




Dinner in the sun

De senaste dagarna har verkligen flugit förbi, tiden går alldeles för fort här ner. Snart är det dags att åka hem, usch. Försöker verkligen att ta vara på tiden som är kvar och att passa på att njuta av värmen. Idag efter skolan gick jag ner på en väldigt lite strand nära där vi bor, den var väldigt fin och vattnet där var helt kristallklart. Det blev till och med ett dopp! I kväll har vi tänkt oss en picnic nere vid vattnet. Ska i väg och handla lite gott nu, men jag tar med kameran så det kanske kommer en bild eller två i morgon.
Xox

Staycation

I dag har vi turistat i Sydney. Akte in i morse och hoppade pa en sightseeing buss som tog oss runt i Sydney och till Bondi. Man kunde hoppa pa och av bussen nar man vill, toppen bra ju! Det blev en lunch i Bondi, dar vi hade tankt halsa pa Johan, men han hade flytt till biblioteket for att plugga. Sen akte vi tillbaka till Sydney och gick runt och strosade lite. Nu ar vi tillbaka i Manly och sitter och letar lite boende och flyg till Malaysia. Kvallen blir lugn, hyra film och ata popcorn!


Laddar upp lite bilder pa mandag nar jag ar pa skolans internet.

Kisses



Ps. Tack alla som berattade hur ni har det! Skont att veta att ni klarar er bra utan mig ;)


I wanna go home

Så här trött blir man av att sitta på biblioteket och plugga en hel dag.
Nu hemgång med powernap och sen kör vi!

Just a smalltown girl

I ondsdags hade vi som sagt vå r första exam, och som Åsa skulle ha sagt så tror jag på succé! Vi hade tentan på kvällen och blev klara vid 20, då gick jag hem en sväng till Linn för att fira med lite ost och kex. I går var vi flitiga studenter och satt i biblioteket hela dagen. Var dock tvungen att gå hem vid 16 pga huvudvärk och när jag kommer hem och har tänkt att jag ska sova lite då är det någon som står och hamrar non stop i typ en halvtimme. Hjälpte det min huvudvärk, nä jag skulle inte tro det. Men när Pia & Emma kom hem och vi gjorde lite mat så släppte det! Sen blev det lite utgång, vi stod och dansade hela kvällen så att svetten rann av oss :)
I kväll blir det nog lite Oktoberfest i Tysk anda!!

Feeling hot hot hot

Idag har det nog varit den varmaste dagen på hela tiden som vi har varit här i Australien. När jag skulle gå hem från skolan kändes det som att vindarna själva brände över kroppen och det var svårt att andas, och det här var bara början. Kostym och denna värme är inte kompisar. Men man ska ju inte klaga:)
Hur är det med alla hemma då? Berätta gärna hur ni har det:)
kisses

Thailand

Nu har vi bokat hotell för de 10 första dagarna i Thailand. Vi flyger från Sydney till Bangkok den 19 december och bor där i 3 nätter innan vi åker vidare till Ko Samui för att fira jul, sedan blir det en tur ner till Krabi. Den 29 december åker Cecilia tillbaka till Sverige och jag, pia och emma har inte bestämt vad vi ska göra. Funderar på Malaysia, ser ju ut som att det ligger rätt nära i alla fall om man tittar på kartan:) Är det någon som har varit där som har nått bra förslag??
Nu sitter jag i skolan och pluggar har min första midterm exam på onsdag ju. Annars händer det inte så mkt för tillfället.

Papegojblommor växer lite överallt och man ser Kakaduor lite varstans. Onödigt vetande!

RSS 2.0