A day at the beach

En av de bästa sakerna med Helsingborg är att det finns en strand mitt i stan. Om ett litet tag tänker jag och Pia bege oss dit och njuta av värmen, tror dock inte att vi tänker bada. Har blivit något av en badkruka på äldre(?) dagar. Sen ska vi ta en sväng på stan och se om vi kan hitta en present, det är ju tydligen någon som fyller år i övermorgon :)

Sen ikväll ska vi gå på bio. Låter som en lagom slapp dag då man är ledig!

Ciao

A new day has come

" Låt inte gårdagen ta för stor del av dagen" - Citat okänd

Idag känns det betydligt bättre än igår, även om vissa gäster har varit lite besvärliga och klagat på ditten och datten har jag ändå lyckats ta mig igenom det leende! Känns bra när man är så glad att inget kan påverka det.

Ikväll hoppas jag att vi kan grilla lite, skulle vara grymt gott!
 Och innan det väntas en tur till Väla för att se om de har några skor till mig som man inte får skavsår av.


What the f*ck

Jag börjar undra vad det finns för människor, vissa har verkar ju inte ha något förnuft what so ever. Är det till exempel mitt fel att Helsingborg Stad har beslutat att de ska börja med vägarbete precis utanför vårt hotell nu på kvällen? Nä jag skulle inte tro det. Det finns väl ingen vettig människa som skäller ut receptionisten för en sådan sak. Skillnad vore om jag var i maskopi med staden för att jäklas med gästerna.

Nää nu vill jag verkligen gå hem.


No air

Sitter på jobbet. Är trött och har ont i huvudet. Har megastora skavsår på fötterna. Vill bara gå hem. Endast för att gå tillbaka till jobbet imorgon bitti. Suck. Jag orkar inte vara trevlig.

PS Jag är egentligen inte bitter, även om det låter så. Och jag tycker oftast om mitt jobb. DS


Here comes the sun...

Tillbaka i Helsingborg efter en minisemester i Stockhols skärgård och Gävle (återkommer med det i ett eget inlägg när jag har tillgång till lite bilder). Nu verkar det äntligen som det har vänt för att bli lite varmare, både igår och idag har vi kunnat ligga ute och sola, förhoppningsvis håller det i sig nu. Det skulle ju kunna bidra till att vi inte behöver skrämma livet ur australienarna genom att vara likbleka. Igår kväll var jag (tro det eller ej) och kollade på matchen mellan Sverige-serbien, riktigt trevligt måste jag säga. Jag gillar matcher där sverige vinner! 

Nu sitter jag på jobbet (som vanligt) skulle bara ha jobbat två dagar denna veckan men det blev fem
ist, vilket min plånbok tackar för. 


 I morgon flyttar Pia in, Welcome!

Italien-Serbien

Idag har jag varit ledig hela dagen och trots att jag sov till kvart över elva har jag fått mycket gjort. Började med att tvätta, kändes som en nödvändighet om vi ska åka bort i ett par dagar. Låste förövrigt in mina nycklar i tvättstugan, då blir man lite trött på sig själv. Som tur är så har Emma mina extranycklar. Jag, Emma och Pia var och handlade mat inför midsommar, vi köpte även en kylbox, vuxenpoäng till oss :)  Sen hälsade vi på Malena på hennes nya jobb, systembolaget, där vi hämtade ut vin som vi beställt. Efter det åkte vi till Pia då det skulle komma en och skriva på ett kontrakt. Pia flyttar nämligen in hos mig nästa vecka, nice med en till som betalar hyra! Efter det tog vi en sväng på stan och en fika.
Hann även gå en stund till gymmet, nu när c-uppsatsen är över är det dags att komma igång igen. När jag sen placerat mig skönt på soffan ringer Åsa och frågar om jag vill ha två biljetter till fotbollsmatchen mellan Italien och Serbien ikväll. Jo de kunde jag väl tänka mig så jag ringde Emma och frågade om hon vill gå med. Så nu har vi varit på vår första fotbollsmatch i Helsingborg :) Matchen slutade noll noll - tror jag.





Sov gott!


Äntligen SOL

Idag skiner solen!! Den är efterlängtad kan man lugnt säga. Nu kanske man slipper smörja in sig med Brun utan sol.

Igår var jag, Emma och Malena på bio. Skulle ha sett en film men det fanns bara utspridda platser kvar, jag irriterade mig en stund på det. Det måste ju gå att uppfinna ett bokningssystem där man inte kan boka platser med en stol som mellanrum, jag menar det borde ju SF också tjäna på. Hur ofta är det dem som går på bio ensam? Jaja, vi valde iaf att se en annan film och den var bra så det gjorde inget.

Idag innan jobb har Emma och jag tagit en fika i solen, mysigt. Och börjat planera inför midsommar, vi ska nämligen till en kompis i Stockholms skärgård. Efter det blir den nog en sväng till Gävle. Måste ju visa upp min fina hemstad för flickorna som aldrig varit norr om Stockholm :)

Nu sitter jag på jobbet och väntar på att det ska komma nån som vill checka in, men än så länge är det tomt...

Have a nice night!

Regn och Jobb

Det är vad mina senaste dagar består av inget kul alls. Vi har dock fått biljetterna till Australien, kan inte riktigt fatta att vi verkligen ska åka.

Nä nu en dusch och en ut i regnet för att gå till jobbet, man kanske ska åka buss?!?

Hoppas ni har en roligare dag!

Ledig dag

Vad gör man en ledig dag i Helsingborg? Jo man åker på utflykt eller det var i alla fall vad jag och Emma gjorde idag. Vi bestämde oss för att åka till Flickorna Lundgren på Skäret, ett kafé som tydligen skulle ligga väldigt vackert. Så sagt och gjort med GPS:ens hjälp åkte vi, tyvärr var inte vädret på vår sida. Det har spöregnat hela dagen. Trots GPS var det inte helt enkelt att hitta dit men efter mycket om och men hittade vi dit och beställde varsin kaffe och en kanelbulle. Det var för övrigt det dyraste kaffet som jag någonsin köpt, en kopp kostade inte mindre än 47KR. När vi sedan ifrågasatte priset belv vi informerade om att vi ju också fick ett glas vatten till och att man ju faktiskt fick betala för omgivningen. Men räknas den vackra omgivningen om det regnar och man inte ser utanför fönstret?? Jaja trevligt hade vi i alla fall.



  


Pics..

Här kommer lite bilder från helgen...Har ännu inte lyckats komma på hur man lägger upp en film :S





      


Tillbaka i HBG

Igår kom jag och Anna tillbaka från en mycket nice helg i Stockholm. Majorieten av lördagen tillbringades på resande fot genom Sverige, varför åka direkt när man kan åka via Götet ?! När vi väl kom fram begav vi oss till Kungsan för att träffa Jennifer och hennes kusin. Det var dock lättare sagt än gjort, med tanke på att det var sveriges nationaldag och match mellan Sverige och Danmark var det inte bara en person som var ute på stan. Det slutade med att vi fick gå sista biten. Men trevligt hade vi:)

Söndagen börjades med frukost hos Cajsa & co, när vi var färdig fixade åkte vi ner på stan och åt lunch med Fredrik. Efter ett tag kom David och gjorde oss sällskap. Vi tre gjorde sedan Stockholm by foot. Vi gick ut till Djurgården tog färjan till Slussen gick genom gamla stan. Där kunde man till min glädje köpa Ben & Jerrys glass i kulformat :) Sedan var det dags för oss att bege oss mot Stadion där Bruce skulle spela. Det var riktigt grymt! När koncerten var färdig åkte vi till annas pappa i Skövde, för att fortsätta till Helsingborg måndagmorgon.

Nu sitter jag på jobbet och gnetar så jag uppdaterar med bilder senare!

Kisses

Äntligen Fredag

Nu har jag en fil. kand i Service Management. Det är helt ofattbart hur snabbt dessa tre år i skåne har gått. Vi har hunnit med en hel del tillsammans. För Jennifer tar det slut här och hon kommer att bli saknad.
Ikväll firar jag, Åsa och Linn med middag på Cardinal. Imorgon bär det av till Stockholm via Göteborg och på Söndag väntas Bruce! Återkommer med bilder senare.

Ha en trevlig helg för det tänker jag ha!

Uppdatering - bilder




Tuesday

Dagen har ägnats åt att läsa andras uppsatser, börjar tycka att vår ser bättre och bättre ut. Det kan ju inte vara så att vi är partiska?!?

Har precis ätit middag och nu ska jag återgå till att läsa...kul kväll.



Det blev lasange till middag, Mums!

Blommor och kaffepaus

Dagen har varit toppen vi började med att ta en tur till Sofiero, (inte ölen) helt underbart med Rodondendron som blommar så fint, kände oss som riktiga pensio  närer när vi gick där. Vi sänkte medelåldern rejält om man säger så. 


    

       



                                    





Efter en snabbis i skolan tog vi en sväg på stan och drack en islatte



Summer Love


RSS 2.0