Grattis Faster!

Befinner mig just nu i en lägenhet på ett väldigt kallt Kungsholmen (varför åkte jag ifrån Skåne??) där min bästa faster idag fyller 50, GRATTIS!


Nu får det vara nog...

Okey, vi vann inte bowlingen, vi var inte ens i närheten av att vinna. Men kul hade vi och sent blev det, kom inte i säng förrän väldigt sent eller tidigt, det är en tolkningsfråga. Jag kan erkänna att jag inte var särskilt pigg när jag fyra timmar senare var tvungen att gå till skolan.

Måndagen var ingen produktiv dag i skolan, gick tidigt. På eftermiddagen åkte jag till Borgen med mina arbetskollegor. Borgen är ett ställe där man i lag ska utföra olika uppgifter, typ som Fångarna på fortet. Grymt roligt, kände att jag började vakna till liv igen:) Sen avslutade vi dagen med middag vi strandpromenaden, Gott!

Idag händer inte mycket först skola o sen jobb. Imorgon bär det av till Stockholm.

Synes och höres

The end of an era...

Jaha då var det söndag igen, usch vad veckorna går snabbt. Jag hinner ju knappt med att tänka:) I fredags var vi flickor i hamnen och åt middag, vädret var underbart! Servicen på restaurangen var desto sämre, vi fick vänta i typ en timme innan vi fick vår dricka och i ytterligare 40 min innan maten kom...illa illa. Som de service managementstudenter vi är kunde vi ju helt enkelt inte stå ut med den är servicen, det slutade med att vi får komma tillbaka och äta valfri huvudrätt. Gratis mat e ju alltid trevligt, men jag kommer nog aldrig att rekommendera någon att gå dit. Trots detta hade vi otroligt roligt under hela tiden!

           

I går jobbade jag, en riktig helvetesdag...jag var redo att kasta in handduken. Men tillslut gick det hyfstat. Efter jobbet gick jag och handlade för första gången på tre veckor! Kvällen tillbringades på Helsing, klockan 12 var vi så trötta att vi gick hem:)

Idag är det personalmötet och mat på SWEA som gäller och sen ska jag, pia och emma bowla med skolan. Man kan vinna 3000kr!! Det ser vi framemot det är ju självklart att vi vinner!!

Have a nice day!

Long time no see.

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här igen, det blir inget bra då jag åker iväg, ska försöka bli bättre. Nu har vi iaf kommit tillbaka från Serbien och Belgrad. Vi har haft ett par väldigt givande och roliga dagar. Hann med en hel del shopping också, vi motiverade det med att vi var tvugna att observera hur ett Serbiskt köpcengtrum ser ut. Ska försöka få upp lite bilder sen....lovar inget.

Nu sitter vi hemma hos Anna och transkriberar, kanske inte det roligaste man kan syssla med en solig dag som denna men något som måste göras. Ikväll väntas ett glas med tjejerna på Hampan, blir lugnt för min del, börjar tidigt imorgon.

See ya

PS Mormor, jag skulle behöva ett förkläde. Kan du fixa det? DS

Glädjetjut!!

Jag klarade Live Caset, det som vi skrev ett par veckor sen jag var helt säker på att jag skulle behöva komplettera. Har iof aldrig behövt göra det innan så det var skönt att inte behöva börja nu!!

Om ett par timmar bär det av till Serbien, här ska skrivas C-uppsats.

Godnatt

TACK ♥

♥-ligt (något förstenat) Tack till alla Er som grattat mig på min födelsedag! Har haft ett par otroligt sköna dagar nere hos Emma och hennes familj i Höllviken. Ville inte åka tillbaka till HBG för att jobba igår. Tyvärr glömde jag mitt nöt, kameran så det blir inga bilder :( Ska försöka komma ihåg att lägga upp lite på bilder på mina fina presenter iaf!

Igår och idag har jag jobbat, eller jag e fortfarande på jobbet slutar om ca tre timmar. Det är som sagt en väldigt fördel att jobba på ett ställe där man kan sova, jag orkade inte ta mitt pick o pack o gå hem så jag stannade här. Sen ska jag hem och packa om, för på onsdag bär det av till Serbien igen. Mamma, du har inte lust att tvätta åt mig?

Ha en fortsatt trevlig påskdag!





Birthday girl!

Idag firar jag att jag inte fyller 25!! Är för tillfället i Höllviken, solen skiner och himlen är klarblå. Perfekt födelsedagsväder. Jag har blivit uppvaktad av Emma, hennes föräldrar och Malena. Nu väntas frukost och sen en långprommenad på stranden.

Happy birthday to Me!

Flying south...

I eftermiddag beger jag o emma oss till hennes hemort, Höllviken, för att fira påsk i ett par dagar! Och att inte glömma - MIN födelsedag. Imorse var jag på gymmet kl 08 riktigt stolt över mig själv:)

Idag hade vi en gästföreläsning som hölls av Nya Zeeländaren Michael Hall om Sustainable Tourism. Han avslutade med att säga att "we are all fucked". Känns bra. Jag insåg under föreläsningens gång att jag bidrar väldigt mycket till miljöförändringarna i och med många flygresor, och inte gör jag något bra hemma heller. Man kanske skulle börja källsortera eller nått i alla fall?!?!

Glad påsk!

Cupcakes

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen - läs skola och jobb. Var i skolan kl 9 imorse, har iof varit en ganska chill dag, vi har mest flummat. Imorgon har vi handledning igen, som förhoppningsvis går bra. Efter skolan var jag och tränade, det är ju som sagt slut på semestern. Men jag har haft sådan lust att baka cupcakes ett tag så jag beslutade mig för att göra det efter träningen. Det är ju lika bra att tillföra kroppen lite nya kalorier när man tränat bort de gamla, jag vill ju inte att min inre organ ska gå hungriga.

Så här fina blev de!



Jag är mäkta stolt!


På tiden...

Känns som att det har varit lite dålig uppdatering här det senaste. Jag har ju haft semester...så det får vara min ursäkt! Här kommer lite bilder från veckan som gått.

Enjoy!

           
Fika i solen med Mor & Bror


Otroligt vackra födelsdagsskor. TACK mormor & morfar!



Sverige - Serbien, 0-2, illa illa.


Här avnjuts en av Serbiens (?) kulinariska läckerheter.

       
En vacker dag i Kalemegdan (om det inte stavas så, kan man tolka det som att jag gör som serberna och stavar som det låter)

See you soon

Serbia

Då var jag äntligen här. Kom fram igår vid lunchtid, pappa och andreas hämtade mig på flygplatsen. Mamma var hemma och gjorde iordning kroppkakorna som andreas haft med sig. Det var lika gott som jag förväntat mig! Sen gav vi oss ut på stan en sväng, Andreas shoppade. Nä jag e inte bitter...:) Idag ska vi gå och fixa naglarna och ikväll är det fotboll som gäller. Sverige - Serbien spelar tydligen, är inte så insatt i fotbollsvärlden. 

        
Kroppkakor


Skoputsning!

Have a nice day!

RSS 2.0