Trötter...

Sitter på jobbet och kämpar för att hålla ögonen öppna. Det är inte helt lätt ska jag säga, e fruktansvärt trött idag. Jag vet en som kommer gå hem och vila en stund efter jobbet. Ikväll ska jag o jen hem till anna som ska ha 25-års fest...måste fixa present också, va hittar man på så här i sista minuten??

Take care!
Carolina

Fredag hela veckan!

Idag är det fredag, skönt!! Sitter och väntar på att mina gruppmedlemmar ska komma hem till mig, så vi kan börja på vårt andra case. Förövrigt så kom jag inte upp kl. 7 för att tvätta, men kl 8 stod jag där nere och fyllde maskinerna. Vilket var ganska bra jobbat tycker jag. Salsan gick bra igår, det är väldigt roligt och vi skrattar mycket! Vi började också lite med samba vilket var helt annorlunda en salsa, man var hela tiden tvungen att gunga i knäna samtidigt som man dansade...Jobbigt! Efter salsa gick vi ut en sväng och drack ett glas vin, vara hemma innan jag hann bli en pumpa.


Så här skönt var det att provligga sängar på IKEA!


Happy Friday!

Carolina


Salsakungar!

Snart är det dags för salsa igen!! Förra veckan hade vi tydligen sportlov, så nu längtar vi efter att få röra på våra stela kroppar och förhoppningsvis klara av snurrarna den här gången. Det ser så himla lätt ut men skenet bedrar, personligen håller jag på att slå knut på mig när jag ska snurra, mina ben vill helt enkelt inte röra sig på det sättet....men jag försöker mentalt att övervinna benen. Jag känner på mig att  idag är dagen jag lyckas med det.

På IKEA inhandlades det lite ljus, hade tänkt köpa nya påslakan, men fy vad dyrt det är. Det kan ju inte finnas en enda student som har råd med det. Jaja det får bli ett annat liv, så ska jag köpa fina laka i egyptiskbomull...

Ikväll blir det nog en sväng på sta'n, funderar på att gå och ta ett glas någonstans, men bara ett. Jag har nämligen tvätttid imorgon kl.07.00 ska bli väldigt intressant att se om mina ögon vill öppna sig så tidigt på morgonen...

Make your own destiny. 
Carolina

Nu ger vi upp.

Jag och jen har varit i skolan från kl 10 men nu orkar vi inge mer. Nu åker vi till IKEA och gör av med lite pengar.

Tack och hej.

Livet är orättvist

För ungefär  tre veckor sedan gick en tjej som jag jobbat med lite då och då bort i en skidolycka. Hon blev 21 år gammal. Idag ska hon begravas. När en så pass ung människa med hela livet framför sig går bort, då tycker jag att livet är orättvist.

Rest in peace.

Seize the day

Gårdagens gästföreläsning var riktigt inspirerande. Henrik var en sånn människa som jag önskar att jag kommer att bli, och nu efter hans föreläsning så är jag säker på att om jag bara vill något riktigt mycket och satsar på att göra några få saker riktigt bra så kommer det att bli så! En grej som han sa är något som jag iof redan kommit på men som man behöver bli påminnd om är att man ska umgås med människor som ger dig energi och inte tar energin ifrån dig. Resten av dagen var tyvärr inte lika inspirerade. Efter skolan skulle jag bara följa med Cecilia in på en kopp kaffe innan jag skulle hem och städa. Jag kom inte hem förrän strax innan 22 så det blev inte mycket städat här inte....

Idag hade vi presentation av vårt case, det gick helt ok trots att vi var en aning oförberedda. Sen gick jag, åsa o jen ner på stan för att äta lunch på Papi, lite besviken blev jag dock den var inte lika bra som den brukar vara. Efter lunchen var det återigen dags för ett besök hos benknäckaren, jag har haft lite ont i helgen...men det var tydligen ok om det inte blev värre. Nu sitter jag i min nystädade lägenhet och väntar på att Johan ska komma, det var min tur att laga middag den här veckan. Så idag får han dragonkyckling med ris och sallad.


"If you're going through hell, keep going." Winston Churchill 
 

Skola för hela slanten

Ska snart ge mig av till skolan, det kommer bli en lång dag idag. När man går på universitetet är man inte van vid långa dagar, vi brukar max ha 2 timmars föreläsning per dag. Idag kommer vi inte vara färdiga förrän 17. Den första föreläsningen ska dock bli väldigt intressant. Henrik Bunge som är VD för Addidas nord kommer och ska gästföreläsa. Han är 34 år, är VD och har satt två världsrekord, i att åka skidor över Grönland eller liknande:) Det är verkligen imponerande och samtidigt så för det mig att börja fundera över vad jag har åstadkommit egentligen????

Have a sunny day!
Carolina

Stockholm here I come!

Nu e det bokat och klart, har precis använt pappas sista flygpoäng (du får ta o flyga lite mer) för att ta mig upp till hufudstaden nästa helg! Har ingen aning om vad jag ska göra där, men det ska bli underbart med lite miljöombyte. Missförstå mig rätt, jag gillar verkligen helsingborg men det kan bli lite långtråkigt och då behöver man ju göra nått nytt:)
 



Ha en fortsatt trevlig kväll!
Carolina

Ny vecka...

Lördagen var bra och rolig, glad att jag tog tag i mig själv och gick ut! Vi började kvällen på bryggare, med lite mingel och fördrink. Sedan förtsatte vi på villan med middag, sång och vin. För att tillsist avsluta kvällen på Tempels dansgolv. Under kvällen kom det väldigt mycket snö för att vara skåne och jag insåg snabbt att det inte skulle gå att promenera hem, så jag valde att ta en taxi. Dyrt men väldigt klokt:)

Söndagen tillbringades precis så som jag lovade i ett tidigare inlägg. Nämligen i sängen/soffan. Idag var vi i skolan kl 08.00 för att skriva klart ett case som skulle vara inne idag kl 12.00. Fem i tolv blev vi klara!! 

Nu sitter jag återigen på jobbet...tror att jag ska ta och boka en flygbiljett till Stockholm nästa helg. 

See you.
Carolina 


Fortfarande på jobb (som man säger i skåne)

Sitter på jobbet, är nu inne på min 20 timme här. När Charlotta kom igår kväll var jag så trött att jag inte orkade gå hem, så jag valde att sova kvar på jobbet, vilket innebar att jag fick sova 30 min längre imorse :) Det finns vissa fördelar med att jobba på hotell! Ikväll är det fest som gäller, får se hur det blir, just nu känner jag för att bara ligga hemma i soffan och titta på film men jag har ju tackat ja så då antar jag att man måste gå?!?! Men imorgon då lovar jag att jag ska bara ligga i soffan o pilla me tårna :)

Happy Saturday!!
Carolina

48 timmars dygn

Igår var en sådan dag som jag hade önskat att den hade några fler timmar att erbjuda mig. Jag började jobba 06.20 jobbade sedan fram till 15.15 då jag sprang till stan för att träffa Jennifer. Vi skulle nämligen köpa present till Kaka som fyllt 25 och skulle ha fest på kvällen. Vi springer runt i affärerna för att försöka hitta nått bra, det blev lite anit-age produkter, en Tara-tidning och en flaska mousserande. Vi han med en fika på Fahlmans innan vi gick hem. Jag personligen hade tänkt lägga mig och powernappa ett tag men insåg snabbt att jag inte skulle hinna med både det och att duscha, så jag valde duschen, man vill ju inte lukta illa. Sen kastadet jag i mig rester från Johans middag, potatisgratäng och fläskfilé, gott! Sen fick jag skynda iväg till Kaka, men jag hann! Det jag inte hann däremot var att plugga, illa illa. Vi ligger nu lite efter i vårt skrivande, men men jag jobbar bäst under press så det kommer på söndag kväll/ måndag morgon.

Nu sitter jag på jobbet, det kommer bli en lugn kväll, man kanske till och med hinner smygtitta lite på Let's Dance :) 
Ha en fortsatt trevlig fredag! 
Carolina

Dinner time...

Sitter och väntar på att Johan ska komma och laga mat till mig... jag börjar bli väldigt hungrig. Undra vad det blir för gott?!?! Återkommer med det. Tidigare idag när jag kom hem från skolan så var det en lustig figur som försökte hacka sig in genom mitt vardagsrumsfönster. Så här såg han ut:
 


När jag ändå lägger upp lite blider kan ni ju få se hur jag bor:








Tack för mig, until next time!
Carolina

Påväg till benknäckaren...

Morgonen har varit lugn och skön, inget stress här inte. När jag ska duscha på morgonen så gillar jag att gå upp extra tidigt bara så att jag kan få gå och lägga mig en stund igen innan jag måste klä på mig! Nu ska jag snart iväg till M min professionella benknäckare, får se vad han säger om min höft idag då. Man borde inte vara 23 år med höftproblem,  jag får väl ta det som ett tecken på att jag börjar bli gammal. Nä, men jag håller på att bli mycket bättre, varje gång jag är där så säger han att jag "släpper mycket mer" va han nu menar med det. Jag tolkar det som något positivt. Sen bär det av till skolan för att skriva ett case. Så om någon vill komma och röva bort mig är det där jag är!

På återseende!
Carolina

En vit morgon...

Imorse när jag vaknade och tittade ut så var det alldeles vitt och fint, så pass att jag skulle vilja gå ut och åka pulka. Men det blir nog ett litet problem då jag både saknar pulka och en backe att åka i...men men drömma kan man ju :) Igår fick jag en efterlängtad massage, ont som f'n gjorde det vid skulderbladen...men efteråt kändes det bra. Sen var det skolan som gällde, vi har börjat med den andra delen av denna kurs nämligen verksamhetsstyrning, får se hur roligt det blir. Efter skolan var jag hemma hos Cecilia, vi satt och tjatade bland annat om Australien kan inte vänta tills vi får sätta oss på flyget mot landet på andra sidan världen. Vi hann med att spela lite TP också! Nu är det snart dags för skola igen och direkt efter skolan är det jobb som hägrar.



Vy från mitt fönster

Ha en toppen dag!
Carolina

Ibland blir jag bara sååå irriterad

Här omdagen så köpte jag en telefon som man ska använda när man pratar via skype, för de e ju inte jättebilligt att prata i flera timmar long distance... så för att vara min mor till lags så köpte jag en sånn speciell telefon endast för att komma hem och inse att det inte alls fungerar. Det hörs ju ingenting...enligt skype så beror felet troligtvis på min brandvägg. Och då är min fråga hur F*N ändrar man inställningarna på den så att det fungerar då???
Dagens teknologi my ass.


Söndag på jobbet...

När jag gick hem från jobbet i gårkväll så var hela Helsingborg fylld med olika ljusspel, på husen, på marken, i träden, riktigt fint var det Och gissa vad jag stöter på när jag går där i min ensamhet, jo en isbjörn eller rättare sagt två isbjörnar. Inte levande såklart, men fortfarande lite läskigt när det är alldeles mörkt och högtalarna berdvid spelar upp deras rytande. Imorse när jag gick till jobbet var allting mörkt igen, tråkigt. Sitter just nu och väntar på att tiden ska gå lite fortare så att jag kan få gå hem!




Ha en underbar söndag!
Carolina

Alla hjärtans dag...

Gårkväll var väldigt trevlig, taco-middag med Anna & Ulrika! Vi tittade på Let's dance & någon "chick flick" på femman...sen hade vi dansträning i köket och kittelkrig. Tack för en underbart trevlig kväll flickor! Nu ligger jag bekvämt i min soffa och bara myser i min morgonrock, ska gå ner på stan och köpa klänningen som jag hittade på MQ sen. För att sedan bege mig till jobbet.
Hoppas alla får en bra dag och om ni vill hälsa på så finns jag på:

Ni är <3 - ligt välkomna!

Carolina


Shopping = bra för själen

Jag och Åsa fattade beslutet att gå på stan och tillsammans ta och göra denna uppgift skriftlig istället, om det var bra eller inte får vi aldrig veta. Men som min far brukar säga "stå vid fattat beslut" och det gör jag. Vi hade det väldigt trevligt på stan, med lite shopping, fönstershopping och trevlig vinlunch på Idas. Jag hittade en väldigt fin klänning som jag tror att jag ska köpa imorgon innan jobbet. Jobb, det är precis vad min helg kommer att bestå av, inte speciellt roligt men det är ju alltid trevligt när pengarna trillar in :)

Ha en trevlig alla

helg!
Carolina

Fredag den 13:e

Varför gick jag ur sängen idag?? Endast för att vara i skolan kl. 8 och att konstatera att jag inte har någonting vettigt att komma med på muntan idag. Det blir till att ta det skriftligt istället. Skit uppgift är vad det är. Funderar på att gå ner på stan och äta lunch, och ett glas vin kanske. det kan man väl få lyxa till det med på en fredag?!? Svar: JA
Ikväll blir det taco-middag med Anna, den kommer att stå på bordet när du kommer! Vilken husfru jag är va?

Over and out.
Carolina

En helt vanlig torsdag.

Har precis kommit hem från skolan där jag har varit på ett infomöte angående Agora-dagen den 4 mars. Fick veta att jag ska hjälpa till med att vara chaufför, i Audis fina bliar :) Nu sitter jag och väntar på att min "partners in crime" ska komma hit så vi kan sätta igång med studierna...får väl se hur det går, det slutar säkert med att vi fikar och pratar om annat. Ikväll är det återigen dags för salsa med Jen, veckans höjdpunkt. Jag är dock stelare än ett kylskåp och får lite ångest när man ser att alla tanter som  går på kursen (det är nämligen jag och Jen och sen ett gäng damer på 50+) är mycket smidigare...

Ha en bra dag!
Carolina

RSS 2.0