All's well that ends well

Bekymret är löst, jag har fått en lägenhet, finally! Jag kommer att, efter helgen, flytta in i samma hus som Pia bor i. Lägenheten är typ helt nyrenoverad och ganska stor, så jag tror att jag kommer att trivas bra där. Visar bilder så fort jag har flyttat
Nu sitter vi i skolan och arbetar på en rapport som ska redovisas i morgon.
Ciao

Note to self

Om det står på en förpackning att du ska testa produkten innan du använder den, för att veta att man inte är allergisk emot den, så rekommenderar jag starkt att man gör det. Jag och mamma färgade våra ögonbryn för ett par dagar sedan och man kan lätt säga att mina inte uppskattade det. Idag fick jag nog av att vara uppsvälld och gå runt med ögonbryn som ser ut som två stora brännmärken och gick därför till sjukhuset. För en gångs skull gick det ganska snabbt och smidigt och läkarna fattade vad som var fel, wow. Så nu är mina bästa vänner betapred, kortison salva och tavegyl.

För övrigt så har jag hittat tillbaka till skåneland och Helsingborg. Bor hemma hos Åsa och tar hand om hennes best - aka Kicki. Skolan har börjat och jag har hunnit jobba två pass. Tillbaka i gamla rutiner helt enkelt.
Kommer förhoppningsvis att flytta till mitt eget nästa vecka, dvs om kontraktet godkänns och "bostadsbidraget" går igenom.

Nu ska jag återgå till jobbet.

Adios


Enough already

Hur mycket ska en människa behöva utstå? Jag orkar verkligen inte med fler motgångar just nu. Har försökt vara lugn och tänka att "allting händer av en anledning" och att det kommer att lösa sig. Men nu tycker jag att det får vara nog. Jag längtar tillbaka till Australien och det "lätta" livet där. Jag tror bestämt att jag stannar i min lilla bubbla som skapades under semestern i Thailand och tänker inte komma fram igen förrän det blir sommar.
Godnatt

Baby Love

Har åkt vidare till Stockholm för att träffa mer släkt och vänner. Igår bjöd min bror och hans bror på middag i deras lägenhet. Till förrätt blev det skagenröra och till varmrätt oxfilé med sallad, beasås och pommes. Jag kommer aldrig att vilja laga mat själv, det är mycket trevligare att åka runt och äta hos folk:)
Idag har jag varit hemma hos mina nya kusiner, och jag är helt såld. De är de sötaste bebisarna någonsin, och jag är inte alls partisk!?
Alexander
Andrea
Nu sitter jag hemma hos min kära faster och har precis fått ett glas vin!
Kisses

Winter Wonderland

Usch vad kallt det är. Vaknade i morse och då är det -15 ute, minus 15. Det är inte OK, men fint är det visserligen. All orörd snö som ligger och gnistrar på marken.
Igår när Mormor och Morfar hämtat mig på Arlanda var vi till Fredrik och Karolina och hälsade på mina nya kusiner. Gud så söta dom är! Tysta och snälla också.
Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och lyssnar på när de räknar pengar, haha, mormor sitter verkligen och räknar enkronor :)
Jaja ha det bra!
Kisses

Flying Home

Om ca 24h är vi åter på Svensk mark, börjar längta väldigt mycket nu. Efter vad vet jag dock inte riktigt och när jag väl är hemma kommer jag nog bara längta bort igen.
Nu är vi i Bangkok och ska idag se till att shoppa det sista, skulle ha shoppat igår men vi vaknade inte förrän halv tre och hade årets värsta bakfylla och årets första ska tilläggas. Dessa tre veckor i Thailand har varit helt alkoholfria förutom i lördags, så vi är väldigt stolta över oss själva! Ingen trodde att vi skulle klara det, men det gjorde vi!
Här kommer lite blandade bilder...
Vi ses i Sverige

Sensation Rain

I fall ni inte redan visste sa kan det tydligen regna i Thailand ocksa. Pa min nast sista soldag och allt, pa lordag bar det av till Bangkok och dar planeras bara shopping. Vi har fordrivit tiden genom att ligga inne pa hotellrummet och kolla pa film.

Nu ar det bara fem dagar kvar tills vi landar i Svedala, konstigt. Positivt ar att mamma bestamt sig for att komma hem :)

Pa aterseende

Moving on

Nu ska vi snart ta vårt pick och pack och flytta till ett nytt hotell, vi har helt enkelt inte råd att bo kvar här:) Om nio dagar befinner vi oss i Sverige igen, känns konstigt men på samma gång ska det bli kul att komma hem igen! Vi gör inte så mycket om dagarna förutom att sola och bada, så jag har inte så mycket att uppdatera med.
Ha det bra
Kiss
Ps. Om någon känner till en tom lägenhet i helsingborg, som bara väntar på att bli uthyrd, hör gärna av er till mig. Jag börjar bli desperat...

RSS 2.0