New Horizons

Tack för alla fina julhälsningar, hoppas alla hade en lika bra jul som jag hade! Vi till bringade största delen av dagen på Chaweng Beach med sol och bad. På eftermiddagen, efter att vi gjort oss fina åkte vi till Dr. Fish och fick pedikyr. Tack Marcus, Viktoria och Louise för den julklappen! Efter det åt vi julmiddag på stranden samtidigt som vi såg fyrverkerier. Mycket trevligt.

Tidigt på morgonen den 25 åkte vi vidare från Koh Samui till andra sidan av Thailand, nämligen Krabi och Railay Beach. Vi åkte buss hela vägen dit, vilket var en upplevelse. Det fungerar inte riktigt på samma sätt som hemma om man säger så. När vi kom till Krabi fick vi ta en longtail båt ut till Railay Beach, hotellet som vi skulle bo på var inte riktigt som vi hade föreställt oss. De bryr sig nog inte om att de sysslar med falsk marknadsföring...men det var ändå helt ok. Förutom att en ödla bestämt sig för att bosätta sig precis ovanför min säng. Dagarna har varit väldigt lata med mycket sol och ännu mer bad. Nu är vi alla lite rödlätta i hyn.

Imorgon åker cecilia tillbaka till Sverige medan vi andra fortsätter till Koh Lanta där vi ska fira nyår. Hoppas på ett bättre internet där så jag kan ladda upp lite bilder. Här tar det väldigt lång tid :(

 

Kramar till er alla! Ses snart

 


Kommentarer
Postat av: Bernike

Tänk att världen är så liten att man kan ha varit på samma ställe ändå.

Vi var där för 8 år sedan.



Längtar tillbax då jag hör dig beskriva. ♥



Ha ett bra nyårsfirande, och var glad åt att du slipper fira det på thailänka nyåret för de har värsta vattenkriget och kastar uppblött mjöl på varandra. ;)



Kraaaaaaam. =)

2009-12-28 @ 14:53:26
URL: http://fulaankungen.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0